Velkommen alle kunder til at besøge vores fabrik!

W
For nylig besøgte vores russiske kunde -A, som har arbejdet med os i mange år, vores fabrik med sine partnere. Det er deres første besøg på fabrikken siden samarbejdet i 2016, og vi er meget glade og beærede.
Under besøget på fabrikken forklarede vi fremstillingen og kvalitetskontrollen af ​​produkterne i detaljer, lod A og hans partnere se og forstå fremstillingsprocessen for de produkter, de bestilte for første gang, og hvordan man strengt kontrollerer kvaliteten af produkterne for at sikre, at hvert poollys leveret fra fabrikken er af høj kvalitet. Alle besøgende har meget kommenteret vores poollys fremstillingsproces og kvalitetskontrol. A er en meget professionel og humoristisk herre, som har unik indsigt i produkters designkoncept, og som også har givet os værdifulde forslag. Vi tror på, at vi vil få et tættere samarbejde i fremtiden og skabe større markedsværdi!
Shenzhen Heguang Lighting Co., Ltd. specialiseret i produktion af poollys, undervandslys, springvandslys, beskæftiget med feltet har 18 år, vi vil, som altid, overholde princippet om højkvalitetsfabrik, konstant innovere og udvikle nye produkter til at tilpasse sig udviklingen og ændringer på markedet, byder alle nye og gamle kunder velkommen til at besøge fabrikken for yderligere samarbejde!

Skriv din besked her og send den til os

Indlægstid: 16-jul-2024