Heguang Lighting New Year's Holiday Notice in 2024

E ka mea kūʻai aku:

I ka manawa o ka Spring Festival, mahalo nui mākou iā ʻoe no kou kākoʻo mau a hilinaʻi. Wahi a ka hoʻonohonoho hoʻomaha makahiki i hoʻokumu ʻia e kā mākou hui, e hiki koke mai ana ka Lantern Festival. I mea e hiki ai iā ʻoe ke hauʻoli piha i kēia ʻahaʻaina kuʻuna, ke haʻi aku nei mākou iā ʻoe i nā hoʻonohonoho no ka hoʻomaha Lantern Festival:

Ma ka lā o ka Lantern Festival, ʻo ia hoʻi ʻo Pepeluali 24, 2024 (ka lā ʻumikumamālima o ka mahina mahina mua), e pani ʻia ka hui i ka wā hoʻomaha, akā loaʻa iā mākou kahi hui i kāhea ʻia i kēlā me kēia manawa.

If you encounter an emergency during this period, please leave a message: info@hgled.net or call directly: +86 136 5238 3661.

Ma ka manawa like, hoʻomanaʻo pū mākou iā ʻoe e hele maluhia i ka wā o ka ʻahaʻaina, a noi aku i kou ʻohana a me kou mau hoaaloha e hoʻolohe pū i ka palekana a loaʻa kahi ʻahaʻaina hauʻoli a hoʻomaha pū.

Mahalo hou iā ʻoe no kou kākoʻo a hoʻomaopopo i kā mākou hui. Makemake nui au iā ʻoe a me kou ʻohana i ka hauʻoli, ke olakino, ka hui hou ʻana, ka pumehana a me ka hauʻoli i kēia lā hoʻomaha maikaʻi.

Hauʻoli lā hoʻomaha!

A71EDDA7DB8E53C9E246F03AB04F085C

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

Ka manawa hoʻouna: Feb-23-2024