Дубаи светлина + интелигентна зграда Блискиот Исток 2024 година

Изложбата Dubai Light + Intelligent Building Middle East 2024 ќе се одржи следната година:
Време на изложба: 16-18 јануари
Име на изложбата: Light + Intelligent Building Middle East 2024
Изложбен центар: СВЕТСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ДУБАИ
Адреса на изложбата: Sheikh Zayed Road Trade Centre Roundabout PO Box 9292 Dubai, Обединети Арапски Емирати
Број на сала: Сала За-абел 3
Број на штанд: Z3-E33

Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!

Ова е врвен настан кој се фокусира на индустријата за осветлување и технологијата за паметни згради. Во тоа време, индустриски експерти, иноватори и клучни играчи од целиот свет ќе се соберат заедно за да разговараат за идните решенија за осветлување и паметни згради, да ги покажат најновите технологии и трендови и да промовираат развој и соработка во индустријата.

Како една од највлијателните изложби за осветлување и интелигентни згради на Блискиот Исток, изложбата Dubai Light + Intelligent Building Middle East 2024 ќе се фокусира на концептите на интелигенција, заштеда на енергија, одржлив развој и хуманизација, со цел да се прикажат иновативни производи и решенија. промовирање на размена и соработка во индустријата и промовирање на напредокот и развојот на индустријата.

За време на изложбата, учесниците ќе имаат можност да слушаат говори од индустриски лидери и експерти, да учествуваат на професионални семинари и форуми и да ги посетат најновите изложби на производи и решенија. Дополнително, ќе се одржат различни професионални активности и прикази, кои опфаќаат области како што се дизајнот на осветлување, технологијата на паметни згради, концепти за одржливост и хуманизирани апликации, обезбедувајќи им на учесниците повеќеслојни можности за учење и размена.

Генерално, изложбата Dubai Light + Intelligent Building Middle East 2024 ќе им обезбеди на учесниците во индустријата платформа сеопфатно да ги разберат најновите случувања, да споделуваат искуства и да воспостават кооперативни односи, да помогне во промовирањето на развојот и иновациите на индустријата за осветлување и интелигентна градба и промовирање на реализација на одржлив развој и интелигентни градби.

Ако ги следите случувањата во областа на осветлувањето и паметните згради, ова ќе биде прекрасен настан што не сакате да го пропуштите. Ве молиме со нетрпение очекувајте ја изложбата Дубаи Light + Intelligent Building Middle East 2024, која дефинитивно ќе ви донесе неограничена инспирација и жетва.

Дубаи светлина + интелигентна зграда Блискиот Исток 2024 година

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: Декември-28-2023 година