Во тек е изложбата во Дубаи за Блискиот Исток Светло + интелигентна градба во 2024 година

Дубаи, како светски позната туристичка дестинација и деловен центар, отсекогаш бил познат по својата луксузна и уникатна архитектура. Денес, градот го пречекува новиот настан – Изложбата за базен во Дубаи. Оваа изложба е позната како лидер во индустријата за базени. Тој обединува професионалци од целиот свет и им обезбедува платформа за дискусија и прикажување на најновата технологија за базени и иновативни производи.

Изложбата за базени во Дубаи е важен настан во глобалната индустрија за базени, привлекувајќи многу градители на базени, дизајнери, добавувачи и крајни корисници да ги посетат и да комуницираат. За време на изложбата, излагачите ја покажаа најновата технологија за паметни базени, еколошки материјали, дизајнерски концепти и иновативни производи. Без разлика дали се работи за затворен или надворешен базен, дали е приватна вила или јавно место, овие прекрасни експонати носат нови идеи и решенија во индустријата за базени во Дубаи.

На изложбата за базен во Дубаи, луѓето не само што можат да ја ценат најновата технологија и производи за базени, туку и длабоко да ја почувствуваат важноста на индустријата за базени за урбаниот живот и здравјето и потребите за одмор на луѓето. Базенот повеќе не е едноставно водно тело, туку сеопфатен објект со интелигентни, еколошки и здрави атрибути, кој носи поголема удобност и забава во животот на луѓето.
,

Име на изложбата: Light + Intelligent Building Middle East 2024

Време на изложба: 16-18 јануари

Изложбен центар: СВЕТСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ДУБАИ

Адреса на изложбата: Sheikh Zayed Road Trade Centre Roundabout PO Box 9292 Dubai, Обединети Арапски Емирати

Број на сала: Сала За-абел 3

Број на штанд: Z3-E33

Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!

迪拜展 拷贝

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: 16 јануари 2024 година