Forskjellen mellom vanlige lysrør og svømmebassenglys

Det er noen betydelige forskjeller mellom vanlige fluorescerende lys og bassenglys når det gjelder formål, design og miljøtilpasning.

1. Formål: Vanlige lysrør brukes vanligvis til innendørs belysning, for eksempel i boliger, kontorer, butikker og andre steder. Bassenglys er spesielt designet for undervannsbelysning og brukes i vannmiljøer som svømmebasseng, spa og akvarier.

2. Design: Bassenglys bruker vanligvis en vanntett design og tåler undervannstrykk og fuktige omgivelser for å sikre stabil drift under vann i lang tid. Vanlige lysrør har vanligvis ikke vanntett design og kan ikke brukes i undervannsmiljøer.

3. Lysegenskaper: Bassenglys er vanligvis designet med farger eller spesielle lyseffekter for å øke den visuelle appellen til undervannsmiljøet samtidig som de gir tilstrekkelig lysstyrke. Vanlige lysrør gir vanligvis hvitt lys og brukes til å gi generell belysning.

4. Sikkerhet: Bassenglys må overholde standarder for sikker bruk under vann for å sikre at de ikke vil forårsake elektrisk støt eller andre sikkerhetsfarer for menneskekroppen i et undervannsmiljø. Vanlige lysrør er ikke trygge for bruk under vann.

Generelt er det åpenbare forskjeller mellom vanlige lysrør og svømmebassenglys når det gjelder bruk, design og miljøtilpasning, så utvalget må være basert på spesifikke bruksscenarier og behov.

Bassenglys belysningsvinkel

 

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 13. mars 2024