Hvordan kjøpe LED fontenelys?

1. Fontenelys har forskjellig LED-lysstyrke (MCD) og forskjellige priser. Fontenelys-LED-er skal være i samsvar med klasse I-standarder for laserstrålingsnivåer.

2. Lysdioder med sterk antistatisk evne har lang levetid, så prisen er høy. Generelt sett kan LED-er med antistatisk spenning over 700V brukes til LED-belysning.

3. Lysdioder med samme bølgelengde har samme farge. Hvis fargen kreves for å være konsistent, vil prisen være høy. Det er vanskelig for produsenter uten LED-spektrofotometer å produsere rene fargeprodukter.

4. Lekkasjestrøm LED er en ensrettet ledende lysemitterende kropp. Hvis det eksisterer omvendt strøm, kalles det lekkasjestrøm. LED med stor lekkasjestrøm har kort levetid og lav pris.

5. LED for forskjellig bruk har forskjellige lysvinkler. Lysvinkelen er spesiell og prisen er høy. Slik som full diffusjonsvinkel, er prisen høyere.

6. Nøkkelen til ulik livskvalitet er levetid, som bestemmes av lysforfall. Liten lysdemping, lang levetid, lang levetid og høy pris.

7. Chip LED emitter er en chip, og prisene på forskjellige brikker varierer veldig. Japanske og amerikanske chips er dyrere. Generelt sett er chips fra Taiwan og Kina billigere enn de fra Japan og USA (CREE).

8. Chipstørrelse Størrelsen på brikken er uttrykt i sidelengde. Kvaliteten på lysdioder med store brikker er bedre enn på lysdioder med små brikker. Prisen er direkte proporsjonal med brikkestørrelsen.

9. Kolloiden til vanlige lysdioder er vanligvis epoksyharpiks. UV-bestandige og flammehemmende lysdioder er dyre. Utendørs LED-lysarmaturer av høy kvalitet bør være UV-bestandige og brannsikre. Hvert produkt har forskjellig design og egner seg til forskjellige bruksområder.
Pålitelighetsdesignet til fontenelyset er for å sikre at det kan fungere stabilt og pålitelig under langvarig bruk og ikke er utsatt for svikt eller skade. Her er noen vanlige designelementer for pålitelighet av fontenelys:

1. Vanntett design: Fontenelys er vanligvis i fuktige omgivelser, så vanntett design er avgjørende. Huset, tetningene, skjøtene og andre deler av lampen må ha god vanntett ytelse for å forhindre at fuktighet eller vann trenger inn i lampen og forårsaker kortslutning eller skade.

2. Korrosjonsbestandige materialer: Fontenelys utsettes ofte for kjemikalier i vannet, så de må bruke korrosjonsbestandige materialer, som rustfritt stål, aluminiumslegering osv., for å sikre at de ikke lett blir korrodert i fuktige omgivelser . miljø.

3. Varmespredningsdesign: LED-fontenelys vil generere en viss mengde varme under arbeid. Godt varmeavledningsdesign kan sikre at lampen ikke er lett å overopphetes når den jobber i lang tid, og dermed forlenge levetiden.

4. Elektrisk sikkerhetsdesign: inkludert overbelastningsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse, lekkasjebeskyttelse og andre funksjoner for å sikre at strømforsyningen kan kuttes i tide under unormale omstendigheter for å unngå sikkerhetsulykker.

5. Holdbarhetsdesign: Fontenelys trenger vanligvis å tåle påvirkning av miljøfaktorer som vanntrykk og vannstrøm, så de må ha sterk holdbarhet og kunne tåle langsiktige arbeidsmiljøer under vann.

6. Vedlikeholdsdesign: Designet tar hensyn til bekvemmeligheten av lampevedlikehold og reparasjon, for eksempel enkel demontering, utskifting av lyspærer eller reparasjon av kretskort.

Ovennevnte er noen vanlige pålitelighetsdesignelementer for fontenelys. Gjennom fornuftig design kan påliteligheten og levetiden til fontenelys forbedres.

Hvordan kjøpe LED fontenelys

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 13. mars 2024