Hva er de vanlige spenningene for svømmebassenglys?

Vanlige spenninger for svømmebassenglys inkluderer AC12V, DC12V og DC24V. Disse spenningene er designet for å møte behovene til ulike typer bassenglys, og hver spenning har sine spesifikke bruksområder og fordeler.

AC12V er AC-spenning, egnet for noen tradisjonelle svømmebassenglys. Bassenglys med denne spenningen har vanligvis høyere lysstyrke og lengre levetid, og kan gi gode lyseffekter. AC12V bassenglys krever vanligvis en spesialisert transformator for å konvertere spenningen til hovedstrømforsyningen til en passende spenning, så noen ekstra kostnader og arbeid kan være nødvendig under installasjon og vedlikehold.

DC12V og DC24V er likespenninger, egnet for noen moderne bassenglys.Bassenglys med denne spenningen har vanligvis lavere energiforbruk, høyere sikkerhet, og kan gi stabile lyseffekter. DC12V og DC24V bassenglys krever vanligvis ikke ekstra transformatorer og er relativt enklere å installere og vedlikeholde.

Generelt sett er forskjellige bassenglysspenninger egnet for forskjellige scenarier og behov. Når du velger bassenglys, må du bestemme den mest passende spenningstypen basert på faktiske forhold og personlige preferanser. Samtidig, når du installerer og bruker bassenglys, må du også følge relevante sikkerhetsforskrifter og driftsretningslinjer for å sikre normal drift og sikker bruk av bassenglys.

20240524-官网动态-电压 1 拷贝

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 15. mai-2024