Hvorfor kan de nye bassenglysene bare fungere i noen få timer?

Hvorfor de nye bassenglysene bare kan fungere i noen få timer

I det daglige vil det være kunder som vil støte på problemet med at de nyinnkjøpte bassenglysene bare kan virke i noen få timer. Dette problemet vil forvirre og frustrere mange mennesker. Bassenglys er viktig tilbehør til svømmebassenger. De kan ikke bare øke skjønnheten til bassenget, men også gi lys og sikkerhet. Men hvis de nykjøpte bassenglysene bare kan fungere i noen få timer, må du finne ut årsaken til problemet og løse det. Hovedfaktorene som nedenfor:

1. Bassenglyskvalitetsproblemer.

Problemer med kvaliteten på bassenglys

Noen bassenglys kan ha produksjonsfeil, noe som resulterer i kortere levetid. Når du kjøper bassenglys, bør du velge et anerkjent merke og være oppmerksom på kvalitetssertifiseringen og garantiperioden for produktet. Hvis det er et problem med bassenglyset i garantiperioden, kan du kontakte produsenten for reparasjon eller utskifting.

2.Bassenglys'sfeil installasjon.

Svømmebassengbelysning miljøproblemer

Installasjonen av bassenglampen må være strengt i samsvar med instruksjonene i manualen, inkludert korrekt strømtilkobling og vanntetting. Feil installasjon vil føre til at bassenglyset fungerer for kort eller blir skadet, så når du installerer bassenglyset, er det best å be en fagmann om å betjene den og sørge for at hvert trinn oppfyller kravene.

3. Bassenglysmiljøproblemer.

Bassenglys er langtidsinstallert under vann. Hvis den vanntette ytelsen til bassenglysene ikke er god, vil det føre til at pæren brenner ut eller at kretsen kortslutter. Derfor, når du kjøper bassenglys, bør du velge produkter med god vanntett ytelse, sjekke arbeidsstatusen til bassenglysene regelmessig, og rydde opp støv og vannflekker i tide.

4. Bassenglysfeil bruk.

Ikke-rutinemessig bruk, eller slå av og på bassenglysene ofte, noe som vil fremskynde aldring og skade på bassenglysene. Når du bruker bassenglysene, bør du derfor følge instruksjonene i bruksanvisningen, bruke bassenglysene på en rimelig måte og forlenge levetiden.

For disse problemene kan vi ta noen tiltak for å løse dem.

For det første kan vi kjøpe bassenglys av høy kvalitet og velge Heguang bassenglys med garantert kvalitet.

For det andre kan vi søke installasjonshjelp fra fagfolk. Heguang har profesjonelle teknikere som kan gi deg profesjonelle tjenester.

Endelig kan vi betjene bassenglysene riktig under bruk. Disse tiltakene kan hjelpe oss å forlenge levetiden til bassenglysene og gjøre dammene våre vakrere.

Shenzhen Heguang Lighting Co., Ltd. er en profesjonell produsent av LED undervannsbassenglys med 18 års erfaring. Hvis du har spørsmål om LED undervannsbassenglys, vennligst send oss ​​en e-post eller ring oss direkte!

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 27. august 2024