Aplikácia pásu pochovanej lampy v osvetlení

1, Zaškrtávacia čiara

V parkoch alebo obchodných uliciach má mnoho ciest alebo námestí jedno po druhom svetlá, ktoré načrtávajú priame čiary. To sa vykonáva pomocou pásových skrytých svetiel. Keďže svetlá na cestách nemôžu byť príliš jasné alebo oslňujúce, všetky sú vyrobené z matného skla alebo olejovej tlače. Lampy vo všeobecnosti používajú malé 0,2W alebo 0,5W lampové guľôčky, ktoré sa používajú zložitým spôsobom a dodávajú scénickému miestu veľa života.

2、 Podľa vývesného štítu

V parku alebo na námestí je tabuľa, ktorú treba rozsvietiť. V mnohých prípadoch sa dlhý pás zakopanej lampy používa na umývanie podlahy, pretože nemôže dosiahnuť žiadne osvetlenie tmavých plôch. Tu sa používa číre sklo a používajú sa vysoko výkonné 1W alebo 3W žiarovky a šošovka má malý uhol.

3、 Podľa plota

Nástenné lampy sú vo všeobecnosti nástenné umývacie lampy, ale v parkoch alebo na námestiach, aby som lampy lepšie skryl a sťažil chodcom dotýkať sa lampy, radšej použijem pásové zakopané lampy. Všeobecne platí, že stena nie je príliš vysoká, takže vo všeobecnosti zväčšujeme uhol šošovky, ale mali by sme venovať pozornosť antireflexnej úprave.

Heguang má 17-ročné skúsenosti so špecializáciou na LED svetlá pre bazény/podvodné svetlá IP68. Má bohaté skúsenosti s dizajnom OED / ODM, bezplatný umelecký dizajn, zaručenú kvalitu a popredajný servis a je jedinou spoločnosťou v Číne, ktorá vstúpila do UL (Spojené štáty americké a Kanada) dodávateľa bazénových svetiel.
Produkty spoločnosti Heguang Lighting zahŕňajú nielen pásové nástenné podložky, ale aj štvorcové podzemné svetlá, okrúhle podzemné svetlá atď., aby vyhovovali všetkým potrebám zákazníkov.

 

Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju

Čas odoslania: Mar-11-2024