Výhody LED

Vlastné vlastnosti LED rozhodujú, že ide o najideálnejší svetelný zdroj, ktorý nahradí tradičný svetelný zdroj, a má široké využitie.

Malá veľkosť

LED je v podstate malý čip zaliaty v epoxidovej živici, takže je veľmi malý a ľahký.

Nízka spotreba energie

Spotreba energie LED je veľmi nízka. Všeobecne povedané, pracovné napätie LED je 2-3,6V. Pracovný prúd je 0,02-0,03A. To znamená, že spotrebuje nie viac ako 0,1 W elektrickej energie.

Dlhá životnosť

Pri správnom prúde a napätí môže životnosť LED dosiahnuť 100 000 hodín

Vysoký jas a nízka teplota

ochrany životného prostredia

LED je vyrobená z netoxických materiálov. Na rozdiel od žiariviek môže ortuť spôsobiť znečistenie a LED sa dá tiež recyklovať.

trvanlivé

LED je úplne zaliata v epoxidovej živici, ktorá je pevnejšia ako žiarovky a žiarivky. V tele svietidla nie je žiadna voľná časť, vďaka čomu nie je ľahké poškodiť LED.

účinok

Najväčšou výhodou LED svietidiel je úspora energie a ochrana životného prostredia. Svetelná účinnosť svetla je viac ako 100 lumenov/watt. Bežné žiarovky môžu dosiahnuť iba 40 lúmenov/watt. Energeticky úsporné žiarovky sa tiež pohybujú okolo 70 lúmenov/watt. Preto pri rovnakom príkone budú LED svetlá oveľa jasnejšie ako žiarovky a energeticky úsporné svetlá. Svietivosť 1W LED žiarovky je ekvivalentná jasu 2W úspornej žiarovky. 5W LED lampa spotrebuje 5 stupňov energie na 1000 hodín. Životnosť LED lampy môže dosiahnuť 50 000 hodín. LED lampa nemá žiadne žiarenie.

JD LED svetlá

 

 

Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju

Čas odoslania: Mar-12-2024