O le LED o lo'o fa'auluina le Malamalama Pa'epa'e

E pei ona tatou iloa uma, o le galu umi o le fusi o le malamalama o le 380nm ~ 760nm, o lanu e fitu o le malamalama e mafai ona lagona e le mata o le tagata - mumu, moli, samasama, lanumeamata, lanumeamata, lanumoana ma le lanu viole. Ae ui i lea, o lanu e fitu o le malamalama e monochromatic uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le galu mumu o loʻo tuʻuina mai e le LED o le 565nm. E leai se malamalama paʻepaʻe i le fusi o alaleo o le malamalama vaaia, aua o le malamalama paʻepaʻe e le o se moli monochromatic, ae o se malamalama tuʻufaʻatasia e aofia ai le eseese o moli monochromatic, e pei lava o le susulu o le la o le malamalama paʻepaʻe e aofia ai moli monochromatic e fitu, ae o le malamalama paʻepaʻe i lanu TV. e aofia ai fo'i lanu muamua e tolu mumu, lanumeamata ma le lanumoana.

E mafai ona iloa o le faia o le LED emit moli paʻepaʻe, o ona uiga spectral e tatau ona aofia ai le vaega spectral vaaia atoa. Ae ui i lea, e le mafai ona gaosia ia LED i lalo o tulaga faatekinolosi. E tusa ai ma suʻesuʻega a tagata i le malamalama vaʻaia, o le malamalama paʻepaʻe e vaʻaia e mata o le tagata e manaʻomia ai le itiiti ifo i le faʻafefiloi o ituaiga malamalama e lua, e taʻua o le, lua galu umi (malamalama lanumoana + samasama) poʻo le tolu galu umi (lanumoana + lanumeamata + mumu). malamalama). O le paʻepaʻe paʻepaʻe o auala e lua o loʻo i luga e manaʻomia ai le malamalama lanumoana, o lea o le ave o le moli lanumoana ua avea ma tekonolosi autu mo le gaosiga o le malamalama paʻepaʻe, o lona uiga, o le "tekinolosi moli lanumoana" o loʻo tuliloaina e kamupani gaosi oloa tetele LED. E naʻo ni nai tagata gaosi oloa na faʻatautaia le "tekinolosi moli lanumoana" i le lalolagi, o lea o le faʻalauiloaina ma le faʻaogaina o le LED paʻepaʻe, aemaise lava le faʻalauiloaina o le maualuga o le paʻepaʻe paʻepaʻe i Saina o loʻo i ai pea se faagasologa.

O le LED o lo'o fa'auluina le Malamalama Pa'epa'e

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Ian-29-2024