A na u ntse u reka lebone la fatše le IP65 kapa IP67?

2ee3d9910ea9c287db44da8004c84a3e

E le sehlahisoa sa mabone seo batho ba se ratang haholo, mabone a ka tlas'a lefatše a sebelisoa haholo libakeng tsa sechaba tse kang lirapa, mapatlelong le lirapeng tsa boikhathollo. Letoto le khanyang la mabone a ka tlas'a lefatše 'marakeng le lona le etsa hore bareki ba hlolloe. Mabone a mangata a ka tlas'a lefatše ha e le hantle a na le liparamente, tšebetso le mebala e tšoanang, empa mabone a mang a ka tlas'a lefatše a sebetsa ka tsela e fapaneng e sa keneleng metsi.

Haeba u moreki ea hloahloa, e tlameha ebe u bone mabone a ka tlas'a lefatše a likhato tse fapaneng tse sa keneleng metsi. Baetsi ba bangata ba etsa mabone a ka tlas'a lefatše ka IP65 kapa IP67. Joale, na mabone a ka tlas'a lefatše ao u a rekang a na le boemo bo tšoanang ba ho thibela metsi? Na u nahana hore IP65 kapa IP67 e lekane?

Taba ea pele, ha re utloisise phapang lipakeng tsa IP65, IP67, le IP68?

Linomoro tse peli ka mor'a IPXX le IP li emela lerōle le metsi ka ho latellana.

Nomoro ea pele ka mor'a IP e emela lerōle, 6 e emela lerōle le feletseng, 'me palo ea bobeli ka mor'a IP e emela ts'ebetso e sa keneleng metsi. 5, 7, le 8 li emela ts'ebetso e sa keneleng metsi ka ho latellana:

5: Thibela metsi a jet a nang le khatello e tlase ho kena

7: Hanela ho qoelisoa ka metsing nako e khutšoanyane

8: Ho mamella ho qoelisoa ka nako e telele ka metsing

Taba ea bobeli, a re nahaneng ka hore na lebone le ka tlas'a lefatše le tla qoelisoa ka metsing nako e telele? Ka sebele karabo ke e! Nakong ea lipula, kapa libakeng tse itseng tse khethehileng, lebone la ka tlas'a lefatše le ka 'na la qoelisoa ka nako e telele ka metsing, kahoo ha u reka lebone la ka tlas'a lefatše le sa keneleng metsi, ho molemo ho khetha IP68 e phahameng ka ho fetisisa e sa keneleng metsi ho etsa bonnete ba hore. hore lebone le ka tlas'a lefatše le ka sebelisoa libakeng tse fapaneng le ho netefatsa hore lebone la ka tlas'a lefatše le ka sebetsa ka mokhoa o tsitsitseng ka nako e telele.

Ka hona, mabone a ka tlas'a lefatše a IP68 a hlokahala haholo bakeng sa lits'ebetso tse sebetsang. U nahana eng?

Shenzhen Heguang Lighting Co., Ltd. ke moetsi ea sebetsanang le tlhahiso ea mabone a ka tlas'a metsi a IP68. re na le theknoloji e se nang metsi e butsoitseng le boiphihlelo bo monate ba ho etsa mabone a ka tlas'a metsi. Moetsi o joalo oa mabone a ka tlas'a metsi a IP68 o etsa mabone a IP68 ka tlas'a lefatše. A na u ntse u lokela ho tšoenyeha ka ho kena ha metsi?

Haeba u na le tlhoko ea mabone a ka tlas'a lefatše a IP68, ka kopo re romelle potso!

Ngola molaetsa wa hao mona mme o re romele wona

Nako ea poso: Jun-18-2024