Phapang pakeng tsa mabone a tloaelehileng a fluorescent le mabone a letamo la ho sesa

Ho na le phapang e kholo lipakeng tsa mabone a tloaelehileng a fluorescent le mabone a letamo ho latela morero, moralo le maemo a tikoloho.

1. Morero: Hangata mabone a tloaelehileng a fluorescent a sebelisetsoa ho bonesa ka tlung, joaloka malapeng, liofising, mabenkeleng le libakeng tse ling. Mabone a letamo a etselitsoe mabone a ka tlas'a metsi ka ho khetheha 'me a sebelisoa libakeng tsa metsi tse kang matamo a ho sesa, li-spas le libaka tsa metsing.

2. Moralo: Hangata mabone a letamo a amohela moralo o sa keneleng metsi 'me a khona ho mamella khatello ea metsi le libaka tse mongobo ho netefatsa ts'ebetso e tsitsitseng ka tlas'a metsi nako e telele. Hangata mabone a tloaelehileng a fluorescent ha a na moralo o sa keneleng metsi 'me a ke ke a sebelisoa libakeng tse ka tlas'a metsi.

3. Litšobotsi tsa leseli: Hangata mabone a letamo a entsoe ka mebala kapa litlamorao tse khethehileng tsa leseli ho eketsa boipiletso ba pono ea tikoloho e ka tlas'a metsi ha a ntse a fana ka khanya e lekaneng. Hangata mabone a tloaelehileng a fluorescent a fana ka leseli le lesoeu 'me a sebelisetsoa ho fana ka mabone a akaretsang.

4. Tšireletseho: Mabone a letamo a lokela ho lumellana le litekanyetso tsa tšebeliso e sireletsehileng ea tlas'a metsi ho netefatsa hore a ke ke a baka ts'oaetso ea motlakase kapa likotsi tse ling tsa tšireletso 'meleng oa motho sebakeng se ka tlas'a metsi. Mabone a tloaelehileng a fluorescent ha a bolokehe bakeng sa tšebeliso ea tlas'a metsi.

Ka kakaretso, ho na le phapang e totobetseng pakeng tsa mabone a tloaelehileng a fluorescent le mabone a matamo a ho sesa mabapi le tšebeliso, moralo, le ho ikamahanya le maemo a tikoloho, kahoo khetho e lokela ho ipapisa le maemo le litlhoko tse khethehileng tsa tšebeliso.

Letamo la mabone a angle

 

Ngola molaetsa wa hao mona mme o re romele wona

Nako ea poso: Mar-13-2024