Mokhoa oa ho fetola matla a phahameng a 120V ho ea tlase 12V?

U hloka feela ho reka sesebelisoa se secha sa 12V! Mona ke seo u hlokang ho se tseba ha u fetola mabone a hau ho tloha ho 120V ho isa ho 12V:

(1) Tima matla a lebone la letamo ho netefatsa polokeho

(2) Nkolla thapo ea pele ea matla a 120V

(3)Kenya sesebelisoa se secha sa matla (120V ho 12V power converter).Ka kopo netefatsa hore converter eo u e khethang e lumellana le litekanyetso le melaoana ea ts'ireletso ea motlakase ea lehae.

(4) Hokela thapo e ncha ea matla a 12V ho lebone la letamo la 12V. Etsa bonnete ba hore likhokahano li tiile 'me u qobe likhokahano tse hlephileng kapa li-circuits tse khutšoane.

(5) Bulela motlakase hape 'me u leke hore na lebone la letamo le sebetsa hantle.

Hajoale, mabone a mangata a matamo a ho sesa 'marakeng a na le matla a tlase a 12V kapa 24V. Ho na le palo e nyane ea matla a phahameng a matla matamong a khale a ho sesa. E le sebaka se senyenyane sa lipapali le boikhathollo, bareki ba bang ba tšoenyehile ka kotsi ea ho lutla ha motlakase o phahameng. Ba ka reka sesebelisoa se secha sa motlakase ho fetolela matla a phahameng a 120V Mabone a fetoleloa ho mabone a letamo a 12V a tlase.

20240524-官网动态-电压 拷贝

Bakeng sa mabone a ka tlas'a metsi a ho sesa, haeba u na le lipotso tse ling, u ka re romella lengolo-tsoibila 'me re tla u sebeletsa ka pelo eohle ~

Ngola molaetsa wa hao mona mme o re romele wona

Nako ea poso: May-16-2024